Зареждам...
  • Бързо търсене
  •  
Търговски обект под наем
Търговски обект под наем
назад
Търговски обект под наем
€ 4
Тип: Магазин
Локация: Студентски Град
Площ: 2,654 кв.м.
Акт 16: Не
Изложение: юг

 

 

Предлагаме на Вашето внимание ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ подходящ за офиси, складове, шоурум, магазин за хранителни или промишлени стоки.

 

 

 

Разположен в модерният жилищен комплекс „Светлина III”, изграден в  полите на Витоша и същевременно на 10 минути от идеалния център на София, той е изключително алтернативна и комуникаивна локация.

 

Районът е застроен предимно с луксозни комплекси от затворен тип и еднофамилни къщи, което е идеална среда за развитие на различен тип бизнес.

 

Комплексът е уникален не само поради благоприятното си местоположение,  а и заради качествените строителни работи и луксозните общи части. Състои се от  жилища, ателиета, офиси, търговски площи, подземни и надземни гаражи. Над 200 на брой са продадените жилища от комплекса и 90% от тях вече са обитаеми, което разкрива голям потенциал за развитие и гарантира сигурността на направената инвестиция.

 

Имотът е на етап довършителни работи със срок на завършване 3 / три/ месеца.

 

              Сградата е разположена на две нива с РЗП от 2 654 кв.м. и е с директен достъп както откъм бул.”Симеоновско шосе”, така и от вътрешната част на жилищния комплекс.

 

  • На партерния етаж кота +0,00 м. е със застроена площ от 1 464,04 кв.м.

 

  • На сутеренния етаж, кота -3,50 м. е със застроена площ от 1190,32 кв.м

           Имотът разполага с обособен подземен паркинг  с над 30 /тридесет/ паркоместа, който е свързан с двете нива посредством самостоятелен асансьор. Луксозно изпълнение на общите части- гранитогрес, централно топлофициране и всички технологични инсталации, вкл. кабелен интернет. Тип строителство: монолитна стоманобетонна конструкция, червена тухла, цялостна топлоизолационна фасадна система с керамични плочи, комбинирани с минерална мазилка.