Зареждам...
  • Бързо търсене
  •  
Обща информация

Комплекс "Светлина-ІII" - Поглед към витоша

Строително-инвестиционна компания "Ебонит Лайт" ЕООД представя "СВЕТЛИНА-ІІІ" - луксозен жилищен комплекс находящ се в район "Студентски", местност "Витоша-ВЕЦ-Симеоново", разположен между бул. "Симеоновско шосе" и ул. "Проф. Д-р. Иван Странски" и ул. Пъстър Свят.

 

Комплексът е ситуиран в три жилищни групи - първата е оформена от секции "А", "B" и "C", самостоятелно стоящата секция "D" и третата - включващата секции "E", "F" и "G", свързани с общо вътрешно-дворно пространсво, където е разположен търговски център с магазини и офиси. В проекта са заложени разнообразни по големина апартаменти и ателиета, различни по функции търговски обекти – магазини и офиси, удобен подземен гараж и паркоместа. Модерните екстериорни и интериорни решения, и запомнящите се архитектурни детайли подчертават уникалността на комплекса.

 

Ефектно е решена вътрешно дворната площ - с богато озеленяване, детски площадки и кътове за отдих, осигуряващи спокойствие и комфорт на обитателите.

 

  Основно предимство на местоположението на комплекса е благоприятната му близост до планината Витоша, чистия въздух, тишината и отделечеността от натоварените градски артерии, и в същото време отличната комуникация с центъра на София по бул. "Симеоновско шосе", а близостта до околовръстния път дава възможност лесно и бързо да се излезе от големия град.
Кварталът е с отлична инфраструктора, в близост е изпълнения с живот и младежки дух "Студентски град", няколко хипермаркета, търговси офиси, вериги от магазини за черна и бяла техника, оформящи благоприятна среда и възможност за организиране на Вашия офис.

 

Стремежът ни, като инвеститор е да предложим висококачествен продукт, изпълнен в кратък срок и отговарящ на всички строителни стандарти, заложени в проектите. "ЕБОНИТ ЛАЙТ" залага и на професионализма и високото ниво на техническия персонал. В реализирането на проекта ще приложим модерни технологии с доказано в световната практика качество - допълващи представата за идеалния дом, офис или място за развлечение.

 

Техническа информация
Типове Апартаменти
Търговски комплекс „Светлина III”
Галерия

Галерия