Зареждам...
  • Бързо търсене
  •  
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕРИОЗНИ ИНВЕСТИТОРИ
15/01/2013

Представяме на Вашето внимание секция „А” част от луксозният жилищен комплекс "СВЕТЛИНА-ІІІ" - находящ се в район "Студентски", местност "Витоша-ВЕЦ-Симеоново", разположен между бул. "Симеоновско шосе" и ул. "Проф. Д-р. Иван Странски" и ул. Пъстър Свят"

Комплексът е ситуиран в три жилищни групи - първата е оформена от секции "А", "B" и "C", самостоятелно стоящата секция "D" и третата - включващата секции "E", "F" и "G", свързани с общо вътрешно-дворно пространсво, където е разположен търговски център с магазини и офиси. В проекта са заложени разнообразни по големина апартаменти и ателиета, различни по функции търговски обекти – магазини и офиси, удобен подземен гараж и паркоместа. Модерните екстериорни и интериорни решения, и запомнящите се архитектурни детайли подчертават уникалността на комплекса.

Основно предимство на местоположението на комплекса е благоприятната му близост до планината Витоша, чистия въздух, тишината и отдалечеността от натоварените градски артерии, и в същото време отличната комуникация с центъра на София по бул. "Симеоновско шосе", а близостта до околовръстния път дава възможност лесно и бързо да се излезе от големия град.
Кварталът е с отлична инфраструктура, в близост е изпълнения с живот и младежки дух "Студентски град".

Стремежът ни, като строително-инвестиционна компания е да предложим един висококачествен продукт, изпълнен в кратък срок и отговарящ на всички строителни стандарти. В реализирането на проекта са приложени модерни технологии с доказано в световната практика качество - създаващи представата за идеалния дом, офис или място за развлечение.

За повече информация натиснете ТУК !

 

 

Галерия